GeZu-Impex ® Verstelbare paalhouder, carport voetplaat, Instelbaar paalvoet, Moermaat M24, Verstelbaar in hoogte tot 250mm, zinkvlokcoating

SKU
A15.8M242501
€ 12,48
Op voorraad
  • Levering binnen 2-3 werkdagen

Deze verstelbare paalsteun is zeer praktisch en wordt vaak gebruikt in vele tuinprojecten. Ze worden meestal gebruikt voor de bevestiging van houten elementen aan beton.

Het heeft een superieure corrosiebestendigheid.

Het grote voordeel van deze paalsteun is dat de hoogte van de constructie na de montage kan worden aangepast dankzij de beweegbare dragerplaat. Dit is vooral nuttig wanneer de fundering niet overal even stevig is.

Deze verstelbare paalsteun kan op een vlakke betonnen ondergrond of een houten vloer worden geschroefd met behulp van de 4 voorgeboorde gaten in de bodemplaat.

De houten paal wordt aan de dragerplaat bevestigd met behulp van de voorgeboorde gaten in de dragerplaat. Deze houten paal en de dragerplaat kunnen vervolgens op de draadstang van de paalsteun worden geschroefd.

De lange draadstang heeft zowel de functie van hoogte-instelling als die van doorn die tijdens de hoogte-instelling in of uit de paal wordt geschroefd.

Op de dragerplaat is een moer gelast die helpt om de plaat op zijn plaats te vergrendelen.

Beschrijving

Afmetingen van de bovenplaat: 80x 80 mm

Afmetingen van de bodemplaat: 100 x 100 mm

Materiaal dikte bovenplaat: 6mm

Materiaal dikte bodemplaat: 8mm

Gaten in de bovenplaat: 4 gaten Ø 12 mm

Gaten in de bodemplaat: 4 gaten Ø 12 mm

Maat draadstang: M24

Minimum hoogte vanaf de grond: 50mm

Maximale hoogte vanaf de grond: 220mm

Materiaal: Zinkvlokcoatingd

Meer informatie
Weight 1.700000
EAN 8720297845673
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GeZu-Impex ® Verstelbare paalhouder, carport voetplaat, Instelbaar paalvoet, Moermaat M24, Verstelbaar in hoogte tot 250mm, zinkvlokcoating
Uw waardering

Geen Relateerde Berichten

Wilt u zakelijk bestellen?

Dan contact ons op info@gezu-impex.nl en profiteer van exclusieve kortigen.

Copyright © 2020-2021, Gezu Impex B.V. Alle rechten voorbehouden.
* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen veranderen bij de kassa op basis van het factuuradres om te voldoen aan de nieuwe Europese E-commerce BTW-wetgeving 2021.