GeZu Impex is uw one-stop-partner voor houtbouwtechnieken en systeemvrije steigertoebehoren.

GeZu Impex B.V is opgericht in 2020 en is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Onze medewerkers zijn al meer dan 10 jaar actief in deze business lines. De belangrijkste focus van GeZu Impex B.V. ligt op de verkoop van houtbouwtechniek en steigertoebehoren. Dankzij ons wereldwijd goed uitgebouwde verkoopnetwerk en de gedeeltelijke overname van GeZu GmbH hebben we de productverkoop in zeer korte tijd enorm kunnen uitbreiden.

We kunnen zeer korte levertijden realiseren en daarmee voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We hebben een goede reputatie opgebouwd bij onze Europese klanten en momenteel hebben we meer dan 200 producten op het gebied van houtbouw technologie en meer dan 250 producten op het gebied van steigertoebehoren. Door dit brede productassortiment komen onze klanten zowel uit diverse commerciële als particuliere domeinen. Tot onze klantenkring behoren steigerbouwers, dakdekkersbedrijven, timmerlieden, event technici en boottrailers.

Omdat we de afgelopen jaren de wereldwijde markten hebben bediend, zijn we nu meer vertrouwd met internationale normen en parameters.

Onze bedrijfsfilosofie is -

  • Kwaliteit leveren tegen de best mogelijke prijs en totale klanttevredenheid bereiken.
  • Om de laatste ontwikkelingen te volgen en op de hoogte te blijven van de gediversifieerde markten.

Met de grote inzet van onze medewerkers zijn we erin geslaagd een groot aantal tevreden klanten binnen te halen en dat zullen we blijven doen.

Copyright © 2020-2021, Gezu Impex B.V. Alle rechten voorbehouden.
* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen veranderen bij de kassa op basis van het factuuradres om te voldoen aan de nieuwe Europese E-commerce BTW-wetgeving 2021.