Maak je eigen Pergola!

Maak je eigen Pergola!

Een moderne tuin gaat niet alleen over bloemen, gras en struiken. In het drukke leven van vandaag kan een goed aangelegde achtertuin helpen om ons humeur op te frissen en de opgekropte zenuwen te kalmeren. Het aanleggen van een tuin vereist het gebruik van de juiste tuin hardware en de juiste planten om een perfecte ontspanningsruimte te creëren.
Pergola is zo'n veel voorkomende en belangrijke structuur in een huis tuin. Het dient verschillende doelen. Het kan een schaduwrijk pad, of een plek om te barbecueën of hosten van een outdoor party of fungeren als een schaduwrijke ruimte om gewoon te ontspannen. Groot of klein, een pergola kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en gebouwd als het juiste materiaal en hardware worden gekozen en enkele duimregels worden gevolgd.
Voor het installeren van een pergola zijn verschillende houten balken, dwarsbalken, pilaren, schaduwdoeken en aansluitende hardware nodig. Tijdens de bouw van een pergola, moeten we in gedachten houden het beoogde doel van die pergola. Op basis van deze, kunnen we komen met het ontwerp van de structuur en bepalen de moeilijkheidsgraad van het bouwen van het zelf. We moeten ook rekening houden met de aard van de grond waarop de structuur zal worden geïnstalleerd. Of het nu een zachte, modderige ondergrond is of een betonnen ondergrond. Dienovereenkomstig moeten we verschillende hardware aanschaffen, zoals verstelbare paalhouders, pergola hoekverbinders, andere houten verbinders, houten palen enz. Bij het zoeken naar de benodigde hardware, selecteert u een website die een breed scala van tuin hardware producten biedt. Zorg ervoor dat de kwaliteit en duurzaamheid van de producten is betrouwbaar en met dat ze bieden een veelheid keuze in soortgelijke producten die men kan selecteren volgens de eis.

Hieronder is een lijst van enkele belangrijke hardware die van pas komt terwijl het bouwen van een basispergola -

1) Pergola hoekverbinder: Afhankelijk van het aantal houtsoorten worden aangesloten, verschillende pergola houtverbinders zijn beschikbaar voor een eenvoudige hoekverbinding voor de pergola's te bieden. Ze zijn gemakkelijk en zorgen voor de juiste uitlijning van de houtsoorten en zijn ook zeer snel te installeren.

Voor twee balken Voor drie balken Voor drie balken in hoek Voor 4 balken

 

2) Balkdragers / Raveeldragers / Balkhangers: Voor het aansluiten van balken in een pergola gemakkelijk, deze balkhangers zijn erg handig en eenvoudig te monteren.

 

3) Grondplaat / Voetsteun of verstelbare paalsteun: Voor het bevestigen van de houten pilaren aan de grond zijn diverse stalen hang- en sluitwerk verkrijgbaar. Als de grond ongelijk is of als een schuin dak nodig is, kan een verstelbare paalsteun worden gebruikt waarbij de hoogte gemakkelijk kan worden aangepast.

Grondplat

Verstelbare paalhouder

 

4) Dekzeilen: Voor het dak van de pergola zijn dekzeilen een goedkope en duurzame oplossing. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door middel van de metalen ringen ingebed in het. Ze bieden schaduw tegen de zon en ook bescherming tegen regen als gevolg van hun waterdichte aard. De installatie van dekzeilen kan zo worden gedaan dat ze kunnen worden uitgerold wanneer schaduw nodig is.

Afdekzeilen


Dit waren enkele van de basishardware. Er zijn verschillende andere hardwares beschikbaar op basis van de complexiteit en het ontwerp van de pergola die u zou willen bouwen. Het gebruik van deze hardwares maakt het zelf bouwen van de pergola gemakkelijk met een beetje hulp natuurlijk!

Vind een breed assortiment van deze producten in verschillende maten op www.gezuimpex.nl!Related Products

Copyright © 2020-2021, Gezu Impex B.V. Alle rechten voorbehouden.
* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen veranderen bij de kassa op basis van het factuuradres om te voldoen aan de nieuwe Europese E-commerce BTW-wetgeving 2021.